323geographerchin

Musician
Phone: 01675 734448 01675 734*** show

Voit lukea paljon kirjoja pelisi parantamisesta, ja voit lukea paljon viestejä täällä foorumeilla, mutta mikään niistä ei auta sinua paljon. Paras tapa parantaa on pelata paljon pokeria ja pelata paljon erilaisia pelejä. Lue muiden ihmisten pokeriarvoja ja tee itsellesi luettelo asioista, joihin sinun täytyy työskennellä, ja sitten harjoitella näitä asioita vapaa-ajallasi. Tässä on, mitä yleensä tapahtuu, kun pelaaja taittaa voittavan käden: Tämä on, mitä yleensä tapahtuu, kun pelaaja kutsutaan alas preflop.

Tämä ei johdu siitä, että elämme maailmassa, jossa ei ole empatiaa, se johtuu siitä, että ei ole ilmaista lounasta tai ainakin ei ilmaista lounasta, jossa pelaajien kortit ovat kyseessä. Pieni pino voi lyödä vetoa, koska he tietävät, että heillä on vahva käsi. Heidän vastustajansa kaikki panostavat, kun soittaja yrittää saada arvoa soittamaan. Suuri pino voi lyödä vetoa, koska he ovat halukkaita rullaamaan, jos ne ovat lyhyitä pinoja ja/tai saavat arvon.

Tässä tapauksessa puhelu tulee sekä suuresta pinoista että pienemmästä pinoista. Tämä on yksi tärkeimmistä eroista Texas Hold’emin pelaamisen ja perinteisen pokerin välillä: tässä ei ole taitettua omaisuutta. Oletko joku, joka pelaa verkossa ja elää samaan aikaan? Ensimmäinen on löytää oikea peli sinulle. Oletko hidas pelaaja, joka haluaa pystyä murskaamaan sen paremmin vastustajia vastaan? Kun se tulee verkossa, on olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä parantaa.

Oletko kiireinen pelaaja, joka haluaa kokeilla kättäsi korkeimmilla vaihtelutaulukoilla? Pokeripeli on tarpeeksi vaikea kehittyneille pelaajille ja ei ole mitään parempaa kuin pelata alhaisella panoksella ystävien tai tuntemattomien kanssa. Kyllä, on olemassa tiettyjä pelin perusteita ja perusstrategioita, mutta se vain saa pelaajan turhautumaan. Seuraavissa artikkeleissa keskustelen joistakin pelin perusteista ja perusstrategiasta, enkä missään tapauksessa tee tätä vain itselleni, koska olen oppinut paljon näistä viesteistä.

On monia pokeri foorumeita, jotka puhuvat näistä asioista, mutta uskon, että suurin osa asioista voidaan saada todellisista käsistä (ainoa todellinen tapa oppia). Kuinka oppia online pokeria Mitkä ovat eri tapoja oppia pokeria verkossa? No, on olemassa tonnia pokerisivustoja, fi.poker-mine.com jotka tarjoavat opetusohjelmia, ilmaisia pelejä ja jopa suoratoistosivustoja, jotka ovat hyviä oppimaan peliä. Jos aiot päästä peliin ja kokeilla joitakin uusia versioita pelistä ja haluat parantaa peliäsi, online-pokerialustat auttavat sinua.

Minulla on teoria siitä, mikä toimii parhaiten aloittelijoille: mikä toimii parhaiten, ei ole poimia mitään strategia-kirjoja ja vain istua kotona viikkoja tai kuukausia toivoen, että voit jotenkin saada käsityksen kirjasta siitä, mitä tehdä tai katsella muita ihmisiä pelaamaan. Mutta samalla tiedämme, että pokerin peli on bluffista ja sen taustalla olevasta psykologiasta, joten aina on se kysymys, joka jää ratkaisematta.

Ja minulla on hyvä tunne, että näin useimmat teistä ovat täällä ja haluavat yrittää parhaansa menestyä pelissä: niin mitä tämä on?

Location

No properties found

Be the first to review “323geographerchin”

Rating